Капитанът на Черно море Георги Илиев планира да продължи да играе

...
Капитанът на Черно море Георги Илиев планира да продължи да играе
Коментари Харесай

Георги Илиев подгони рекорд на Марин Бакалов

Капитанът на Черно море Георги Илиев планира да продължи да играе и след края сезона.

Ветеранът се е прицелил в рекорда на Марин Бакалов по изиграни мачове в елитната група. Легендата на Ботев Пловдив приключи кариерата си с 454 срещи в „ А " група.

Ако се вземат поради и мачовете и плейофите, на този стадий Жоро Илиев е записал 429 срещи, като е доста покрай Бакалов. Черно море ще изиграе най-малко 16 дуела до края на сезона и стига да се опази от травми, Илиев съвсем несъмнено ще стигне поне 440 мача. Ако всичко това се случи,  още следващата година може да имаме нов водач в класацията за най-вече мачове във вътрешния шампионат.

Капитанът на " Моряците "  е считан за живата легенда на клуба, а почитателите го подреждат до славните Тодор Атанасов - Барона и Тодор Марев, които играха за варненския клуб и на 40 години.

Черно море напролет имат за цел да затвърдят мястото си в първата шестица, както и да доближат колкото се може по-напред в шампионата за Купата на България. Те ще имат нелека задача в лицето на Ботев Пловдив, само че при елиминиране на полуфиналиста от предишния сезон, ще имат превъзходен късмет да стигнат най-малко до финала, в случай че случат с жребия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР